Pui la ceaun cu paprika

Printeaza

Pui la ceaun

Ingrediente:Pui la ceaun cu paprika

  • 1 pui de 1 kg
  • sare
  • piper
  • paprică
  • ulei destul

 

Mod de preparare:

Puiul scutit de tacâmuri şi măruntaie se freacă cu sare, piper şi boia.

Se încinge grăsime într-un ceaun, cât să acopere păsăroiul se pune puiul gras şi cărnos să fiarbă în untură (asta usucă şi închide pieile în uluitoare scoarţe roşii-arămii) cam o juma de ceas .

Se oferă cu mujdei smântânos, pâine caldă .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Merge de minune puiul la ceaun cu un musdei de usturoi. Bestial!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.