Pui la ceaun cu mujdei de usturoi

Printeaza

Pui la ceaun cu mujdei de usturoi din: pui, usturoi, sare, untdelemn.

Ingrediente:Pui la ceaun cu mujdei de usturoi

  • câţiva pui mici
  • 3-4 căţei usturoi
  • sare
  • 50 ml untdelemn

 

Mod de preparare:

Se spală bine puii, se sărează şi se frig în untdelemn, înăbuşit, în ceaun. Când sunt gata se ung cu mujdei şi se servesc cu mămăligă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.