Pui katsu

Printeaza

O reteta de pui Katsu din: piept de pui, ou, fulgi de porumb, usturoi, pasta de curry, sos de soia, ketchup, miere si amidon.

Ingrediente:Pui katsu

  • 4 piepţi de pui, dezosaţi, fără pele
  • 1  ou mare, bătut
  • 8 linguri fulgi de porumb, zdrobţi
  • 2  căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1-2 linguri pastă de curry
  • 1  lingură sos de soia
  • 4 linguri de ketchup
  • 2  linguri de miere
  • 2 linguri de amidon

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se dă carnea prin ou, apoi prin fulgii de porumb mărunţiţi. Se aşază bucăţle de pui, distanţate, pe o tavă nonaderentă (sau se foloseşte hârtie de copt) ş se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, până se pătrund.

Se pun ingredientele rămase înt–o cratiţă. Se adaugă 500ml de apă ş se fierb amestecând continuu până se îngroaşă. Se acoperă şi se mai fierbe totul încă 5 minute. Se împarte sosul în patru farfurii şi se aşază deasupra puiul. Se poate servi cu orez şi boabe de soia cu ardei iuţi tocaţi fin.

Pui katsu

Pui katsu

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pui katsu

1 comentariu

  1. cred ca in locde fulgi de porumb ar merge si paine lasata la uscat nu?:) oricum reteta o voi face 🙂 ptr iubitul meu(eu nu mananc carne). felicitari ptr site

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.