Pui invelit in malai

Printeaza

Pui invelit in malai din: piept de pui, branza, telemea, cascaval, malai, rosie, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  • 100 g brânză
  • telemea
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri cu mălai
  • 1 roşie
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Taie piepţii de pui pe jumătate şi bate cu ciocanul pentru şniţele. Pune pe fiecare bucată câte o felie de brânză. Rulează-le şi prinde-le cu scobitori.

Amestecă mălaiul cu un praf de sare, piper şi cimbru. Trece ficare rulou de carne prin amestecul de mălai. Aşază bucăţile de carne pe grătarul încins.

Acoperă cu capac şi lasă aproximativ 20 de minute la foc potrivit.

Când rulourile sunt gata, aşază deasupra câte o felie de caşcaval şi roşie. Mai lasă 1 minut şi serveşte cu cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.