Pui intreg cu ciuperci

Printeaza

Pui intreg cu ciuperci din: pui, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, marar, smantana.

Ingrediente:Pui intreg cu ciuperci

  • 1 kg carne de pui (preferabil un pui întreg)
  • 1/2 kg ciuperci (de crescătorie)
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde
  • opţional: smântână

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă, se spală şi se taie în bucăţele mai mici.

Intr-o cratifă de circa 3 I se pun la prăjit carnea şi ceapa tocată mărunt. Când carnea şi ceapa s-au rumenit, se adaugă ciupercile, sarea şi piperul, se completează cu H cană supă sau apă caldă şi se pun sâ fiarbă înăbuşit, la foc potrivit, până ce carnea şi ciupercile se moaie bine. Atunci se adaugă mărarul tocat mărunt (opţional) 3-4 linguri de smântână.

Totul se mai dă în două-trei clocote şi mâncarea poate fi servită imediat (caldă).

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.