Pui inabusit in ulei de susan

Printeaza

Pui inabusit in ulei de susan din: pui, ghimbir, sare, piper, bicarbonat, coniac, ulei.

Ingrediente:Pui inabusit in ulei de susan

  • 3 pui mici
  • 2 linguri rădăcină ghimbir
  • 2 linguriţe piper
  • 9 linguriţe sare
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se curăţă puii, se spală şi se freaca la interior şi exterior cu sare. Se lasă deoparte timp de doua ore. Intr-un vas cu apă rece şi trei linguri de sare, se pun puii, ghimbirul tăiat, coniacul şi piperul.

Se lasă câteva clocote spumându-se ori de câte ori este nevoie.

Se trece focul la minim şi, când carnea se desprinde uşor de pe oase, se adauga bicarbonatul şi se ia de pe foc. Se scoate carnea, se unge cu ulei de susan, se taie în bucăţi potrivite şi se adaugă sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.