Pui in sos dulce-acrisor

Printeaza

Pui in sos dulce-acrisor

Ingrediente:Pui in sos dulce-acrisor

  • 2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri
  • 1 morcov taiat felii
  • 1 brocolli taiat dupa preferinte
  • cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati
  • 6-7 ciuperci taiate felii
  • 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi
  • 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti

Ingrediente sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se
calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10
minute e de ajuns).

Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper.

Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.