Pui in sos de rosii si usturoi
PrinteazaIncinge cuptorul la semnul 4/180 C. Freacă 4 bucăţi de piept de pui, fără piele, cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi, apoi adaugă 2 linguri de pastă de tomate. Incinge 1 lingură ulei de măsline într-un vas termorezistent, adaugă puiul şi prăjeşte 5 min, până se rumeneşte.
Adaugă 1 lingură ulei de măsline, 2 ardei roşii, tăiaţi fâşii, 4 fire de cimbru, 1 foaie de dafin, 200 ml vin alb, 4 roşii mari, tăiate sferturi, şi asezonează. Aşază deasupra 6 felii de bacon, apoi dă caserola la cuptor şi coace 35 min, până se rumeneşte bine.
Pui in sos de rosii si usturoi
Pofta buna!
nu-mi place usturoiul, dar cred ca daca-l elimin ii stric gustul