Pui in sos de rosii si usturoi

Printeaza

Incinge cuptorul la semnul 4/180 C. Freacă 4 bucăţi de piept de pui, fără piele, cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi, apoi adaugă 2 linguri de pastă de tomate. Incinge 1 lingură ulei de măsline într-un vas termorezistent, adaugă puiul şi prăjeşte 5 min, până se rumeneşte.

Adaugă 1 lingură ulei de măsline, 2 ardei roşii, tăiaţi fâşii, 4 fire de cimbru, 1 foa­ie de dafin, 200 ml vin alb, 4 roşii mari, tăiate sferturi, şi asezonează. Aşază deasupra 6 felii de bacon, apoi dă caserola la cuptor şi coace 35 min, până se rumeneşte bine.

Pui in sos de rosii si usturoi

Pui_in_sos_de_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. nu-mi place usturoiul, dar cred ca daca-l elimin ii stric gustul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.