Pui in sos de rosii cu usturoi

Printeaza

Pui in sos de rosii cu usturoi din: carne de pui, ceapa, ardei gras, ciuperci, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, cimbru, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pui in sos de rosii cu usturoi

  • 500 de grame de carne de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 200 de grame de ciuperci
  • 500 de grame de sos de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 50 de ml de ulei de masline
  • boia de ardei
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se adauga ulei de masline si ceapa tocata și se prajește timp de cateva minute. Adaugati carnea de pui si se lasa sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute.

Adaugati suc de roșii, ciuperci, ardei gras tocat, sare, piper, cimbru și boia de ardei. Lasați la fiert timp de o ora la foc mic. Cand este gata se adauga usturoiul tocat și patrunjel, apoi se opreste focul.

Lasati sa se odihneasca 10-15 minute, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.