Pui in sos de patrunjel

Printeaza

Pui cu sos de patrunjel din: pui, patrunjel, oregano, usturoi, ceapa, otet, ardei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu sos de patrunjel

  • un pui
  • o legătură pătrunjel
  • 2 linguri oregano
  • 4 căţei usturoi
  • o ceapă mică
  • un ardei iute
  • 2 linguri oţet din vin roşu
  • o linguriţă suc de lămâie
  • 120 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pârleşte puiul, apoi se porţionează şi se pune la prăjit în ulei încins, într-un ceaun. Când s-a rumenit carnea pe toate părţile, se scoate pe prosoape de hârtie absorbantă.

Toate ingredientele pentru sos se pun în bolul unui mixer.

Se mixează şi cu pasta rezultată se unge puiul porţionat, apoi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.