Pui in sos de legume cu bere

Printeaza

Pui in sos de legume cu bere din: carne de pui, ardei, ceapa, rosii, usturoi, bere, oregano, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pui_in_sos_de_legume_cu_bere

  • câteva bucăţi de carne de pui
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă mare
  • 3 roşii mari
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml bere blondă
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui uleiul la încins în tigaie, după care adaugi carnea de pui curăţată şi crestată, pentru a se pătrunde mai repede. Mixezi legumele în blender, până devin pastă.

Carnea o prăjeşti pe ambele părţi şi, când este gata, o scoţi pe o farfurie. In uleiul în care a fost prăjită carnea, adaugi amestecul de legume pasate.

Laşi la călit maximum 10 minute, după care pui carnea, berea şi condimentele. Apoi lasi la foc mic, cu capacul pus pe tigaie, până ce scade sosul si pana când carnea este gata.

Pui in sos de legume cu bere

Pui_in_sos_de_legume_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.