Pui in sos de ghimbir si chili

Printeaza

Pui in sos de ghimbir si chili din: ulei, unt, margarina, faina, sare, ghimbir, piper, pulpe de pui, miere, sos de chili, sos de soia.

Ingrediente:Pui in sos de ghimbir si chili

  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 1/3 cana de faina
  • 3/4 lingurita de sare
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 kg pulpe de pui
  • 1/3 ceasca de miere
  • 1/3 ceasca sos de chili
  • 1/3 ceasca sos de soia

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Se incing uleiul si untul intr -un vas termorezistent.

Intr-o punga adaugati faina , sare , piper si 1/2 lingurita ghimbir . Se adauga carnea de pui in punga si se agita bine. Puneti carnea de pui in vasul de copt și dati la cuptor timp de 30 minute. Intoarceți carnea de pui si se mai gateste timp de 15 minute.

Intre timp intr-un castron mic se amesteca impreuna miere , sos de chili , sos de soia si restul de ghimbir. Scoateti carnea de pui din vasul de copt și se scurge grasimea. Puneti din nou carnea in vas si turnati sosul.

Dati la cuptor inca 15 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.