Pui in paste

Printeaza

Pui in paste din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei.

Ingrediente:Pui in paste

  • 2 paste conchiglioni
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 g afumătură fără os
  • 1 ceapă roşie
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 6 ouă de prepeliţă
  • 5-6 ciuperci
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă legume deshidratate
  • mărar verde
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se clocoteşte 1 l de apă cu un praf de sare; se pun pastele să fiarbă al dente. Se scot şi se lasă la răcit.

Se căleşte afumătura tăiată cubuleţe cu ceapa tocată, ciupercile feliate, pieptul de pui tăiat cubuleţe, ardeiul şi roşiile mărunţite. Se potriveşte de sare şi piper, se ia de pe foc şi se presară mărar tocat.

Se umple fiecare scoică, apoi se sparg deasupra câte 3 ouă. Se aşază într-o tavă, se adaugă apă cu legume deshidratate şi puţin ulei de măsline; se dau la cuptor până se coc ouăle.

Se servesc calde, cu smântână şi mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.