Pui in crusta cu cartofi prajiti

Printeaza

Pui in crusta cu cartofi prajiti din: copane, faina, ou, ulei, chili, malai.

Ingrediente:Pui in crusta cu cartofi prajiti

  • 8 buc. copane de pui întregi, taiate in două
  • 75 g făină
  • 1 ou, bătut
  • 35 g condiment pentru fajita
  • 1/2 linguritâ praf de chilii
  • 75 g mălai
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Pe tava de copt adâncă aşază un grătar. Intr-un bol larg dâ carnea prin 2 linguri de făină şi apoi trece prin oul bătut ca să se ungă uniform.

In alt bol, combină condimentul fajita (păstrează 2 linguriţe pentru cartofi), praful de chilii, mălaiul şi făina rămasă. Trece fiecare bucată de pui prin amestec, pentru a se unge unifrom.

Incinge uleiul într-un vas larg, la temperatură maximă, prăjeşte jumătate din carnea de pui, întorcând frecvent, până când se rumeneşte uniform. Transferă pe grătar.

Prăjeşte carnea rămasă şi apoi dă totul la cuptor 25 minute, pănă când carnea se pătrunde complet.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pui in crusta cu cartofi prajiti
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.