Pui in bere neagra

Printeaza

Pui in bere neagra din: pui, bere, ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Pui in bere neagra

  • 1 pui
  • 1 cutie cu bere neagră
  • 1 ceapă mare
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală şi taie puiul în jumătate. Ceapa şi usturoiul taie-le mărunt şi căleşte-le. Adaugă puiul şi condimentează cu sare, piper şi cimbru şi lasă-l până se rumeneşte.

Toarnă berea şi lasă la fiert, între timp, încălzeşte cuptorul, iar când carnea este fiartă bine, dă friptura la cuptor şi las-o până ce scade berea, iar carnea se rumeneşte binişor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.