Pui fripti la tava

Printeaza

Pui fripti la tava din: pui, untura, apa, sare.

Ingrediente:Pui fripti la tava

  • 2 pui măricei
  • 2 linguri unsoare (untură de porc)
  • apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiem, curăţăm şi spălăm bine doi pui mai mari, apoi îi lăsăm o jumătate de oră în apă rece, după care îi dăm cu sare şi îi punem într-o tavă potrivită cu mărimea lor.

Punem peste ei două linguri de unsoare şi 6-8 linguri de apă.

Dăm tava la cuptor, la foc bun, întorcând puii din când în când şi stropindu-î cu zeamă din tavă; dacă scade zeama, adăugăm câte puţină apă.

Când s-au rumenit pe toate părţile, îi scoatem din cuptor, îi tăiem în bucăţi pe care le aranjăm pe un platou.

Se servesc cu garnitură de cartofi pai şi cu orice fel de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.