Pui fript cu paste

Printeaza

Pui fript cu paste din: piept de pui, spaghete, ardei, dovlecel, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui fript cu paste

  • 2 piepţi de pui
  • 500 g spaghete
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui, apoi taie-l în felii de un deget grosime. Sărează-l şi piperează-l, iar între timp încinge grătarul. Pune pieptul la fript şi lasă-l preţ de 5 minute pe fiecare parte, pentru că se pătrunde foarte repede.

Intre timp, taie ceapa, dovlecelul şi ardeii graşi, apoi înăbuşe-leîn uleiul de măsline, sărează şi piperează. Stinge cu o cană cu apă şi dă vasul la o parte de pe foc după ce se înmoaie legumele.

Pune şi pastele la fiert în apă clocotită, cu sare. Când sunt gata, scurge-le bine şi toarnă deasupra legumele, apoi amestecă şi potriveşte de sare şi piper.

Pune pastele pe o farfurie, aşază 2 bucăţi de friptură deasupra şi aromează cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.