Pui fript cu gulie si morocov

Printeaza

Pui fript cu gulie si morocov din: pătrunjel, morcovi, gulii, ceapa, ghimbir, piper de Cayenne, chimen negru, pătrunjel verde, cuişor, sare, supă de legume, pui.

Ingrediente:Pui_fript_cu_gulie_si_morocov

  • 250 g pătrunjel
  • 250 g morcovi
  • 250 g gulii
  • 2 cepe
  • 1/2 linguriţă ghimbir măcinat
  • 1/2 linguriţă piper de Cayenne
  • 1 praf chimen negru
  • 2 linguriţe pătrunjel verde tocat
  • 1 cuişor
  • sare
  • 300 ml supă de legume
  • 1 pui mare (cca 1,8 kg)

 Mod de preparare:

Se curăţă legumele: pătrunjelul, mor­covul şi gulia se taie cubuleţe (cca 2×2 cm). Ceapa se taie felii. Se aşază legu­mele într-o cratiţă, se adaugă ghimbir, piper, chimen şi pătrunjel verde şi se amestecă, se adaugă cuişorul, se sărea­ză şi se stinge cu supă.

Se acoperă vasul cu un capac şi se coc înăbuşit la cupto­rul încălzit la 120°C. între timp se mai adaugă supă, dacă este necesar.  Legumele se servesc alaturi de puiul preparat in paralel, grill.

Pui fript cu gulie si morocov

Pui_fript_cu_gulie_si_morocov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.