Pui fraged la ceaun

Printeaza

O reteta delicioasa de pui fraged la ceaun din: ulei de masline, ceapa, pulpe dezosate, cartofi, supa de legume, broccoli, verdeata, mazare, ceapa verde si sos pesto.

Ingrediente:Pui fraged la ceaun

  • 1 lingură ulei de măsline
  • o ceapă, mărunţită
  • 500 g de pulpe dezosate, fără pieliţă
  • 300 g de cartofi noi mici
  • 425 ml de supă de legume
  • 350 g de inflorescenţe mici de broccoli
  • 350 g de verdeaţă, tocată
  • 140 g mazăre fină
  • o legătură de ceapă verde, mărunţită
  • 2 linguri de sos pesto

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-un ceaun. Se adaugă ceapa şi se căleşte 5 minute până se înmoaie, se adaugă puiul şi se prăjeşte până prinde puţină culoare. Se adaugă cartofii, supa şi piper negru proaspăt din belşug; se aduce la punctul de fierbere.

Se acoperă şi se lasă la înăbuşit 30 de minute până ce cartofii se înmoaie şi puiul este gata. În acest moment amestecul poate fi congelat.

Se adaugă broccoli, verdeţurile, mazărea şi ceapa verde, se amestecă bine şi se lasă în continuare la fiert. Se acoperă şi se lasă încă 5 minute, după care se adaugă sosul pesto.

Pui fraged la ceaun

Pui fraged la ceaun

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.