Pui de balta pane

Printeaza

 

Dacă aveţi pui de baltă proaspeţi, alegeţi picioarele din spate, jupuiţi-le, spălaţi-le bine, uscaţi-le cu un şervet sau hârtie absorbantă. Dacă sunt din comerţ, atunci aveţi grijă doar să fie spălate şi uscate.

Puneţi puii de baltă într-un vas în care se află puţin ulei şi sucul de la o lămâie, şi îi lăsaţi timp de 30-40 de minute să se marineze.

După aceea îi scoateţi, îi daţi prin ou bătut şi pesmet şi îi prăjiţi în ulei fierbinte, la foc iute. Se servesc cu mujdei (în care s-a pus o linguriţă de oţet de vin şi verdeaţă tocată).

Pui de balta pane

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pui de balta pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.