Pui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi

Printeaza

Pui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi din: pui, ulei, morcovi, telina, cartofi, rosii cherry, pasta de tomate, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Pui_la_cuptor_cu_morcovi_dovlecei_si_cartofi

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi mari
  • 250 g rosii cherry
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi puiul în 2 pe lung, ungeţi-l cu ulei, presăraţi-l cu sare, piper şi cimbru, apoi puneţi cele 2 jumătăţi de pui într-o tavă şi coaceţi-le în cuptor până când se rumenesc bine.

Intre timp, curăţaţi legumele, spălaţi-le şi căliţi-le în ulei şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie.

Adăugaţi pasta de tomate şi roşiile cherry şi mai lăsaţi să fiar­bă la foc mic 5 minute. Serviţi puiul fierbinte cu garnitură de legume.

Pui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi

Pui_la_cuptor_cu_morcovi_dovlecei_si_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.