Pui cu vin, coniac si ardei iute (Pollo borracho)

Printeaza

Pui cu vin, coniac si ardei iute din: pui, vin, coniac, ceapa, sare, piper, ardei iute, suc de lamaie.

Ingrediente:Pui_cu_vin_coniac_si_ardei iute

  • un pui
  • o sticla de vin alb
  • 500 ml coniac
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • sucul de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Puiul se spală, se pune sare, suc de lămâie şi unt sau ulei. In interior se aşază ceapa. Se fierbe cu vin, iar când este gata se scoate şi se taie bucăţi. Zeama se scurge şi se adaugă piper şi ardei iute.

Trebuie să rezulte un sos picant (nu se adaugă făină). Se adaugă acest sos peste bucăţile de pui. Cu un sfert de oră înainte de servire, se adaugă coniacul şi se fierbe la foc lent.

Pui cu vin, coniac si ardei iute

Pui_cu_vin_coniac_si_ardei iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.