Pui cu tarhon

Printeaza

Pui cu tarhon

Ingrediente:Pui cu tarhon

  • 1 pui tăiat în bucăţi
  • 1 legătură de tarhon
    50 ml ulei de măsline
  • 50 ml supă de pui
  • sare, piper măcinat

Mod de preparare:

Pune bucăţile de pui într-o farfurie adâncă . Spală, usucă si taie fin tarhonulUnge bucăţile de pui cu ulei şi presară-le cu tarhon.

Amestecă bine şi dă la rece acoperit cu o folie alimentară, timp de 1 oră. Incălzeşte cuptorul la 210 grade C. Scoate bu­căţile de pui şi pune-le într-o tavă de cuptor, sărează şi piperează.

Toarnă supa de pui şi stropeşte bu­căţile cu marinată lor. Dă la cuptor timp de 1 oră, având grijă să pui mereu sos pe bucăţile de pui. Serveşte cald, cu legume gratinate.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.