Pui cu sos si migdale

Printeaza

Pui cu sos si migdale din: piept de pui, ceapa, ardei gras, gem de caise, otet de vin rosu, ulei, apa, sare, piper, migdale.

Ingrediente:Pui_cu_sos_si_migdale

  • 4 felii piept de pui

Ingrediente pentru sos:

  • 3 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 linguri gem de caise
  • 2 linguri oţet de vin roşu
  • 1 lingură ulei
  • 100 ml apă
  • sare
  • piper
  • 100 g migdale feliate, pentru servit

Mod de preparare:

Pe grătarul încins pui feliile de carne şi le întorci pe ambele părţi. Le laşi câte 5 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi şi le păstrezi la cald.

Intre timp, într-o tigaie cu ulei, căleşti ceapa şi ardeiul tăiat mărunt şi, când s-au înmuiat, adaugi gemul, oţetul, sarea, piperul şi apa. Laşi sosul pe foc 10 minute, amestecând mereu.

Friptura o aşezi pe farfurii, torni sosul şi o servesti presărată cu migdale.

Pui cu sos si migdale

Pui_cu_sos_si_migdale

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta de pui cu sos si migdale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.