Pui cu sos picant

Printeaza

Pui cu sos picant

Ingrediente:Pui cu sos picant

  • 1 pui mare
  • 100 g unt
  • 3 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 litru supa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sofran
  • 1 lingurita coriandru
  • 2 linguri faina
  • 1 lamiie

Mod de preparare:

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat.

Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul,sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert,bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina.

Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.Se serveste mincarea foarte fierbinte

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. I”m in. Fac si eu puiul picant 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.