Pui cu sos din smantana si usturoi

Printeaza

Pui cu sos din smantana si usturoi din: piept de pui, ceapa, usturoi, vin alb sec, smantana, supa, ulei, sare, piper.

Pui_cu_sos_din_smantana_si_usturoi

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  4 cepe
  •  3 căţei usturoi
  •  300 ml vin alb sec
  •  150 ml smântână
  •  100 ml supă
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi, se preîară cu sare şi piper si se pune la călit. După ce şi-a schimbat cu­loarea, se scoate din tigaie, se pun ceapa şi usturoiul tocate mărunt si se lasă 5 minute.

Se toarnă vinul şi supa si se lasă să ajungă la punctul de fierbere. Se pune din nou carnea si se lasă la fiert 25 de minute. Se adaugă apoi smântână si se dă cuptor aproximativ 5 minute.

Pui cu sos din smantana si usturoi

Pui_cu_sos_din_smantana_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.