Pui cu sos din smantana si usturoi
PrinteazaPui cu sos din smantana si usturoi din: piept de pui, ceapa, usturoi, vin alb sec, smantana, supa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 4 cepe
- 3 căţei usturoi
- 300 ml vin alb sec
- 150 ml smântână
- 100 ml supă
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi, se preîară cu sare şi piper si se pune la călit. După ce şi-a schimbat culoarea, se scoate din tigaie, se pun ceapa şi usturoiul tocate mărunt si se lasă 5 minute.
Se toarnă vinul şi supa si se lasă să ajungă la punctul de fierbere. Se pune din nou carnea si se lasă la fiert 25 de minute. Se adaugă apoi smântână si se dă cuptor aproximativ 5 minute.
Pui cu sos din smantana si usturoi
Pofta buna!