Pui cu sos de rosii si paste

Printeaza

Pui cu sos de rosii si paste din: rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc, carne de pui, paste, parmezan.

Ingrediente:Pui cu sos de rosii si paste

  • 2 kg rosii
  • 3 catei de usturoi
  • ¼ cana ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • busuioc
  • carne de pui
  • 1 pachet paste, fierte
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Puneti rosiile si usturoiul intr-o tava si amestecati cu ulei de masline, sare si piper. Coaceti la 200C pentru 20-25 de minute.

Lasati sa se raceasca cateva minute, apoi adaugati rosiile si usturoiiul, impreuna cu sosul lasat in tava intr-un blender si procesati pana la omogenizare.

Puneți puiul intr-o tava si se condimenteaza cu sare si piper negru. Dati la cuptor la 200C pentru 30 de minute.

Adaugati sosul de rosii peste carnea de pui si presarati busuioc, apoi mai dati la cuptor 15 minute. Serviti friptura de pui cu sos de rosii cu paste fierte si garnisiti cu parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.