Pui cu sos de nuci

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu sos de nuci, ulei de masline, sare, piper, mustar, miere, unt
si smantana.

Ingrediente:Pui cu sos de nuci

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 3 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper

Ingrediente sos:

  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri miere
  • 80 g nuci
  • 1 lingură unt
  • 50 g smântână

 

Mod de preparare:

Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper le frigi intr-o tigaie timp de 5 minute, pe fiecare parte.

Mustarul il amesteci cu mierea, nucile taiate marunt, untul si smantana si le pui la fiert 5 minute, la foc moderat. Pulpele de pui le asezi in farfurie si pui deasupra sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.