Pui cu smantana

Printeaza

Pui cu smantana

Ingrediente:Pui cu smantana

  • 2 pui mijlocii
  • 1 lingură unt
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 linguriţă făină
  • 1 linguriţă mărar tocat
  • sare

 

 Mod de preparare:

Se înăbuşă în unt bucăţile de pui. Se pune sare. Se adaugă câte puţină apă şi se lasă să dea câteva clocote. Se pune smântâna, în care s-a amestecat puţină făină. Se lasă să fiarbă la foc mic.

Când se face economie de smântână, se prăjeşte uşor o jumătate lingură de unt cu tot atâta făină şi se stinge cu apă. Se lasă să dea câteva clocote pentru a se obţine un sos nu prea gros.

Se adaugă 1-2 linguri de smântână. Se toarnă peste pui. Când este aproape gata, se adaugă puţin mărar tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu pui cu smantana; n-am mai mancat demult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.