Pui cu smantană si pesmet

Printeaza

Pui cu smantană si pesmet

Ingrediente:Pui cu smantană si pesmet

  • 1 pui
  • 100 ml smântână
  • 8 linguri pesmet
  • piper
  • sare
  • 100 ml lapte
  • 4-5 căţei usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • condiment tip Vegeta
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli puiul, apoi îl porţionezi în bucăţi mici. Intr-un castron amesteci smântână cu laptele până obţii o com­poziţie ca pentru clătite în care adaugi usturoiul pisat, condi­mentele, piperul şi sare după gust.

Intr-o tavă unsă cu ulei pui 1/2 din acest aluat, aşezi bucăţelele de carne de pui, torni restul aluatului şi presari pătrunjelul tocat. Dai apoi tava la cuptor pen­tru 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.