Pui cu salsa de porumb si rosii cherry

Printeaza

Pui cu salsa de porumb si rosii cherry din: porumb, roşii cherry, ceapa verde, busuioc, oţet, ulei, usturoi, piper, zahăr, piept de pui, sare.

Pui_cu_salsa_de_porumb_si_rosii_cherry

Ingrediente:

  • 300 g boabe de porumb (conservă)
  • 300 g roşii cherry
  • 2 cepe verzi
  • busuioc
  • 3 linguri oţet
  • 7 linguri ulei
  • 1 vârf de cuţit sare cu usturoi
  • piper
  • zahăr
  • 4 fileuri de piept de pui (a cca 150 g)
  • sare

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă boabele de po­rumb. Se taie jumătăţi roşiile cherry. Se taie rondele ceapa verde şi se ameste­că împreună cu porumbul, roşiile cherry şi 1 lingură busuioc tocat.

Se prepară un dressing din oţet, 5 lin­guri ulei, sare cu usturoi, piper şi un praf de zahăr. Se marinează legumele în acest amestec timp de cca 30 min.; eventual, se mai potriveşte o dată salsa de sare şi piper.

Se spală, se şterge, se sărează şi se pi­perează carnea de pui. Se prăjeşte de jur-împrejur în restul de ulei, timp de cca 8-10 min. Se serveşte cu salsa şi eventu­al cu o garnitură de cartofi la cuptor.

Pui cu salsa de porumb si rosii cherry

Pui_cu_salsa_de_porumb_si_rosii_cherry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.