Pui cu rosii si patrunjel

Printeaza

Pui cu rosii si patrunjel din: unt, ulei, rosii, pui, ceapa, usturoi, faina, patrunjel.

Ingrediente:Pui cu rosii si patrunjel

  • 2 linguri unt
  • 1 lingură ulei
  • 4-5 roşii
  • 1 pui
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei usturoi
  • 1 linguriţă făină
  • 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Speli, porţionezi puiul, îl usuci, îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece 30 de minute. Topeşti untul, adaugi uleiul şi rumeneşti bucăţile de carne, apoi le laşi deoparte.
In aceeaşi tigaie căleşti ceapa mărunţită, presari un praf de sare şi unul de piper, pui usturoiul, apoi roşiile date prin râzătoare şi amestecate cu făina.
Laşi 10 minute şi adaugi bucăţile de pui, apoi dai vasul la cuptor şi îl laşi până când scade sosul. Serveşti cu pătrunjel tăiat fin.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.