Pui cu rosii si curry

Printeaza

Pui cu rosii si curry din: piept de pui, conopida, rosii, ceapa, ulei, smantana, branza topita, usturoi, ghimbir, pasta de curry, verdeata.

Ingrediente: 

  • 170 g piept de pui
  • 1 conopidă
  • 1 conservă mică roşii în bulion
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml smântână
  • 2 cuburi brânză topită
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă ghimbir ras
  • 2 linguri pastă de curry
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se amestecă uşor cu pasta de curry şi cu ghimbirul şi se pune tot amestecul în ulei încins.

Se lasă 2 minute şi apoi se adaugă carnea porţionată cât o îmbucătură.

Se desface conopida bucheţele şi se adaugă peste amestec, se pun roşiile tăiate cuburi mici şi sucul lor, usturoiul pisat, smântână şi brânza topită.

Se acoperă şi se lasă la fiert 15 minute. Se aduce fierbinte la masă, cu verdeaţă, după gust.

Pui cu rosii si curry

Pui_cu_rosii_si_curry

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.