Pui cu roşii la cuptor

Printeaza

Pui cu roşii la cuptor

Ingrediente: Pui cu rosii la cuptor

  • 500 g ciocănele
  • 1 kg roşii
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1/2 ceaşcă de ulei
  • foi de dafin
  • cim­bru
  • condimente
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciocănele, le speli, le presari cu sare şi condiment, le pui într-o tavă cu ulei, mai torni puţin ulei peste ele şi le dai la cuptor.

In acest timp cureţi roşiile şi usturoiul, dai roşiile pe râzătoare, pisezi usturoiul şi le adaugi in tava cand carnea s-a rumenit.

Pui cu rosii la cuptor1

Potriveşti gustul de sare şi piper, pui foile de dafin, cim­brul şi mai laşi la cup­tor aproximativ 15 minute. Când mâncarea e gata presari verdea­ţa tocată.

Pui cu roşii la cuptor

Pui cu rosii la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.