Pui cu prune

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pui cu:prune, miere, bere, ulei, sos de soia, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g piept de pui
  • 400 g prune
  • 50 g miere
  • 50 ml bere
  • 50 ml ulei
  • 30 g sos de soia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi pieptul de pui de pieliţă şi îl tranşezi în bucăţi mai mari. într-o tiga­ie pui la încins uleiul şi sosul de soia. Aşezi bucăţile de piept de pui să se rumeneas­că pe ambele părţi. Stropeşti cu bere şi condimentezi cu sare, piper şi miere.

Când carnea este prăjită, pui prunele curăţate de sâmburi şi tăiate în două şi căleşti totul puţin. Serveşti pieptul de pui alături de prune şi de sosul din tigaie. Ornezi totul cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.