Pui cu prune uscate

Printeaza

Pui cu prune uscate

Pui cu prune uscate din: aripi de pui, prune, ulei, zahar, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 aripi de porţie
  • 1/2 kg prune uscate
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli prunele şi el laşi în apă rece timp g de o oră. Cureţi şi speli aripile foarte bine, le usuci cu şervete de hârtie, le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei. Pui_cu_prune_uscate1

Pui la fiert prunele şi după ce au fiert, peste ele pui aripile. Pui şi un pic de ulei, potriveşti de sare şi le laşi încă 15 minute să fiarbă împreună. Intre timp, caramelizezi zahărul şi-l torni peste carne şi prune.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Desi sunt foarte scumpe prunele uscate, merita asa ceva, merita sa prepari o reteta de pui cu prune, este foarte gustoasa si buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.