Pui cu paste si sos picant

Printeaza

Pui cu paste si sos picant

Pui cu paste si sos picant

Ingredente:

  • 1 pungă cu paste tip tuburi
  • 1 pui mare
  • 100 g unt
  • 3 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 3 Unguri cu pastă de tomate
  • 1 l supă de pui sau legume
  • 1 linguriţă cu coriandru
  • 1 lingură cu făină
  • 1 ardei gras
  • 100g caşcaval
  • chitii
  • sare
  • piper

Preparare:

Taie puiul în bucăţi şi rumeneşte-le asă câteva minute, după care toarnă supa şi pasta de tomate. Presară puţină sare, piper, chilii şi coriandru în unt. Când sunt pe jumătate gata, adaugă cepele tăiate julien şi usturoiul zdrobit.

Lasă câteva minute, după care toarnă supa şi pasta de tomate. Presară puţină sare, piper, chilii şi coriandru.

După ce a fiert carnea, scoate bucăţelele de pui, iar în sosul rămas adaugă făina. Amestecă încet, până se îngroaşă puţin, după care adaugă din nou bucăţile de pui.

Separat, fierbe pastele în apă cu sare. Scurge-le după care pune deasupra sosul cu bucăţile de pui. Rade deasupra puţin caşcaval şi taie câteva fâşii de ardei gras.

Se poate folosi parmezan in loc de cascaval.

Pui cu paste si sos picant

Pui cu paste si sos picant.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta buna de pui cu paste. Merita s-o incercati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.