Pui cu pasta Korma si migdale

Printeaza

Pui cu pasta Korma si migdale din: ulei de floarea-soarelui, ceapa, pasta Korma, piepti de pui, smantana, apă, migdale prăjite.

Pui_cu_pasta_Korma_si_migdale

Ingrediente:

  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt
  • 4 linguri cu pastă Korma
  • 2 piepţi de pui fără piele
  • 100 ml smântână
  • 100 ml apă
  • migdale prăjite, pentru decor

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui în bucăţi. încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa câteva minute, până se înmoaie. Adaugă pasta Korma, apoi carnea şi prăjeşte câteva minute.

Toarnă smântână şi apa. Acoperă tigaia cu un capac şi lasă să fiarbă 20 de minute, sau până când carnea este gata. Pune mâncarea în farfurii şi presară migdale.

Pui cu pasta Korma si migdale

Pui_cu_pasta_Korma_si_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.