Pui cu nuca de cocos si scortisoara

Printeaza

Pui cu nuca de cocos si scortisoara din: nuca de cocos, pui, scortisoara, ceapa, unt, ienibahar, cuisoare, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu nuca de cocos si scortisoara

  • 1 nucă de cocos
  • 1 pui
  • 3 linguriţe scorţişoară
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • ienibahar
  • cuişoare
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Nuca de cocos se dă pe râzătoare, se amestecă cu lich idul ei, sare, ienibahar şi cuişoare. Puiul se taie, se spală, se trece prin sosul preparat anterior şi se rumeneşte în ulei încins.

Ceapa se taie şi se căleşte separat, apoi se adaugă puiul. Se acoperă totul cu apă şi se lasă la foc mic până ce carnea fierbe bine.

Se sicoate şi se pune pe platoul de servit, peste pui presărându-se armestecul de nucă şi unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.