Pui cu naut si dovlecei

Printeaza

Pui cu naut si dovlecei din: pulpe superioare, naut, vanata, dovlecel, rosii cherry, vin alb, ceapa, usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_naut_si_dovlecei

  • 1 kg pulpe superioare
  • 50 g naut prefiert
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 100 g rosii cherry
  • 100 ml vin alb
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala şi condimentează pulpele de pui, rumeneşte-le în ulei. Scoate-le pe farfurie, căleşte ceapa în grăsimea rămasă. După ce se înmoaie, adaugă usturoiul zdrobit, vânătă şi dovlecelul tăiate în cubuleţe. Lasă pe foc un minut. Adaugă vinul, năutul scurs de apa, rosiile si tine pe foc, amestecand din cand in cand.

Toarna doua cani cu apa calduta. Acopera vasul si lasa la fiert, la foc mic, 30 de minute. Pune bucatile de carne si lasa la cuptor aproximativ 15-20 de minute. La final, aromatizeaza cu cimbru.

Pui cu naut si dovlecei

Pui_cu_naut_si_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.