Pui cu morcovi si ceapa la tigaie

Printeaza

Pui cu morcovi si ceapa la tigaie din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, faina, supa de pui, rozmarin, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Pui_cu_morcovi_si_ceapa_la_tigaie

  • 4 pulpe de pui
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • o lingurita faina
  • 500 ml supa falsa de pui
  • 2 lingurite rozmarin uscat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Se scoate si, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată peştişori.

După ce a devenit trans­lucidă, se pune făina şi se rumeneşte foarte puţin. Apoi, se stinge cu supă, amestecând pentru a desface făina.

Se pun carnea şi morcovii, se presară rozmarin, sare şi piper, se mai pune supă cât să cuprindă un pic pulpele şi se lasă la fiert.

Pe măsură ce se evaporă supa, se adaugă din nou şi se fierbe până ce carnea este gata.

Pui cu morcovi si ceapa la tigaie

Pui_cu_morcovi_si_ceapa_la_tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.