Pui cu măsline si sos de lămaie

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu masline, lamaie, supa de legume, ardei rosu, ulei, mustar, coriandru.

Ingrediente: Pui cu măsline si sos de lămaie

  • 600g piept de pui
  • 3 cepe
  • 200g măsline
  • 1 lămâie
  • 200ml supa de legume
  • 1 ardei gras roşu
  • 100ml ulei
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 linguriţă pudra de coriandru

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pielite, prăjiţi-o întreagă în ulei până se rumeneşte, apoi tăiaţi-o în felii. Căliţi ceapa în uleiul rămas de la prăjirea cărnii şi după 10 minute, adăugaţi feliile de piept, ardeiul, măslinele, supa, muştarul, coriandrul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.

Lăsaţi preparatul încă 5 minute la foc mic înainte de servire.

 

Pui cu măsline si sos de lămaie

Pui cu măsline si sos de lămaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.