Pui cu masline si portocale

Printeaza

Pui cu masline si portocale din: pulpe de pui, portocale, masline, ulei, ceapa, usturoi, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu masline si portocale

  • 4 pulpe de pui
  • 2 portocale
  • 150 g măsline cu sâmburi
  • 3 linguri ulei
  • o ceapă roşie
  • 2 căţei usturoi
  • puţin cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu sare şi piper şi se rumeneşte în ulei pe ambele părţi. Se adaugă cimbrul, usturoiul şi ceapa feliate şi sucul unei portocale şi jumătate.

Se adaugă şi jumătatea de portocală rămasă tăiată felii şi măslinele. Se toarnă 100 ml apă, se acoperă şi se lasă la fiert 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.