Pui cu masline si ciuperci

Printeaza

Pui cu masline si ciuperci din: pui, masline, ciuperci, arpagic, ardei, apa, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu masline si ciuperci

  • 1 pui
  • 1 cană măsline negre, fără sâmburi
  • 1 kg ciuperci
  • 1 fir arpagic
  • 3 ardei graşi
  • 1 pahar apă caldă
  • unt şi ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se prăjeşte arpagicul tăiat mărunt în uht, până se înmoaie. Se adaugă ardeii tăiaţi felii foarte fine şi măslinele, fără sâmburi, fierte câteva minute în apă clocotită.

Se ţine la foc potrivit aproximativ un sfert de oră, amestecândti-se tot timpul. Se dă focul pe mic, se adaugă ciupercile, puiul dezosat, tăiat bucăţi potrivite şi apa caldă.

Se mai lasă puţin pe foc şi după ce puiul s-a fiert având, grijă să se completeze cu apă caldă, ori de câte ori este nevoie.

Se serveşte cald, însoţit de propriul sos şi de o garnitură de cartofi fierţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.