Pui cu legume si patrunjel

Printeaza

Pui cu legume si patrunjel din: piept de pui, dovlecei, morcovi, ceapa, vanata, telemea, lapte, ou, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 1/2 piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 vânătă
  • 200 g telemea
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 kg roşii mici
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii subţiri, pe lung si se presară cu sare şi piper.

Legumele se taie rondele, julienne sau cuburi, în afară de roşii şi apoi se pun într-un castron încăpător.

Se adaugă pătrunjelul tocat.

Se stropesc legumele cu ulei, se presară cu un strop de sare, se amestecă foarte bine si se pun în tava de cuptor.

Se adaugă şi carnea, se asează rosioarele si apoi se toarnă un amestec de brânză fărâmiţată, lapte şi ou.

Se dă la cuptor pentru 50 de minute.

Pui cu legume si patrunjel

Pui_cu_legume_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.