Pui cu legume, patrunjel si rozmarin

Printeaza

Pui cu legume, patrunjel rozmarin din: pui, usturoi, ceapa, telina, morcovi, cartofi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, patrunjel, rozmarin.

Ingrediente:Pui cu legume, patrunjel rozmarin

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 căţei usturoi
  • o ceapă
  • 20 g telină
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • ulei de măsline
  • 1-2 linguri oţet balsamic
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Toate legumele se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun legumele în tava de cuptor, se stropesc cu ulei, oţet balsamic, sare, piper. Se adaugă usturoiul mărunţit şi rozmarinul.

Se unge si carnea cu ulei pe toate părţile, se presară cu sare si piper si se asază peste legume.

Se lasă la cuptor aproximativ o oră. Se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.