Pui cu lamaie, cartof si cimbru

Printeaza

Pui cu lamaie, cartof si cimbru din: pulpe întregi, cartofi, lamaie, cimbru, ulei, vin alb sec, sare, piper.

Pui_cu_lamaie_cartof_si_cimbru

Ingrediente:

  •  2 pulpe întregi
  •  5 cartofi
  •  2 lămâi
  •  un pic de cimbru
  •  2 linguri ulei
  •  250 ml vin alb sec
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert întregi în apă clocotită cu sare. Carnea se stropeşte cu sucul unei lămâi, se presară cu sare si piper şi se dă la cuptor.

Cartofii fierţi se taie felii, a doua lămâie la fel si se pun în tavă pe lângă pui. Se presară cimbrul, se toarnă vinul şi uleiul şi se lasă la cuptor în continuare.

Pui cu lamaie, cartof si cimbru

Pui_cu_lamaie_cartof_si_cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.