Pui cu fusili şi sos alb cu mărar

Printeaza

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar din: piept de pui, smantana, paste si marar.

Ingrediente:Pui_cu_fusili_si_sos_alb_cu_marar

  • 1 piept de pui
  • 200 g smantana pentru gatit
  • 200 g paste (fusili)
  • 1/2 legatura marar

 

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă clocotită timp de 10 minute. Strecori pastele şi le limpezeşti cu apă rece.

Pieptul de pui tăiat fâşii îl căleşti în puţin unt şi apoi adaugi smântână.

Fierbi împreună până sosul capă­tă consistenţă şi apoi adaugi mă­rarul. Serveşti pastele clade.

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar

Pui_cu_fusili_si_sos_alb_cu_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.