Pui cu dovleac si cartofi

Printeaza

Pui cu dovleac si cartofi din: piept de pui, dovleac, cartofi, rosie, ardei, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pui_cu_dovleac_si_cartofi

  • un piept mare de pui
  • 300 g dovleac
  • 4-5 cartofi
  • o ceapă
  • o roşie în bulion
  • un ardei roşu
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Dovleacul se curăţă de coajă, se taie cuburi şi se pune la călit în ulei, cu ceapa.

Se adaugă carnea tăiată cuburi sau fâşii şi se lasă 5 minute să se rumenească împreună. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi foarte puţină apă. Se acoperă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se pun roşia tăiată foarte mărunt şi ardeiul tăiat cubuleţe si se mai lasă 5 minute pe foc. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se aduce la masă cu pătrunjel.

Pui cu dovleac si cartofi

Pui_cu_dovleac_si_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.