Pui cu dovleac si ardei gras

Printeaza

Pui cu dovleac si ardei gras din: pulpe de pui, miez de dovleac, ardei gras, ceapa, usturoi, vin alb, ulei, mucsoara, sare, piper.

Pui_cu_dovleac_si_ardei_gras

Ingrediente:

  •  2 pulpe de pui
  •  400 g miez de dovleac
  •  un ardei gras
  •  2 cepe
  •  2 căţei usturoi
  •  100 ml vin alb
  •  2 linguri ulei
  •  un praf nucşoară
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei, se pune la călit dovleacul tăiat cuburi mari. După ce s-au rumenit, se scot din tigaie. In aceeaşi tigaie se rume­neşte carnea şi apoi se adaugă ceapa, ardeiul şi usturoiul. Se amestecă pentru a evita arde­rea.

Se toarnă vinul şi se lasă să se evapore. Se pun apoi carnea, ceapa, ardeiul şi dovleacul într-o formă de cuptor şi se presară sare, piper şi nucşoară. Se lasă la cuptor pentru o oră, amestecând în mâncare din când în când.

Pui cu dovleac si ardei gras

Pui_cu_dovleac_si_ardei_gras

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am gatit niciodata pui cu dovleac, si nici nu mi se pare ceva nemaipomenit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.